INFOGRAFIC: Start afacere online în 7 pași

Pagina de Business » Dezvoltarea afacerii » INFOGRAFIC: Start afacere online în 7 pași
INFOGRAFIC: Start afacere online în 7 pași

O afacere online va avea succes doar dacă planul tău este unul corespunzător, cu pași bine definiți și orientați către o dezvoltare durabilă. Aceste planuri sunt însoțite deseori de întrebări diverse, referitoare la ideea de afacere potrivită contextului actual, legalitatea afacerii, procesele operaționale, cât și alte astfel de preocupări pe care le au antreprenorii la început de drum.

Nu te simți copleșit din cauza acestor întrebări deoarece este normal ca atunci când te pregătești pentru o afacere online,  proces de investigație să fie unul provocator. Însă doar așa vei învăța ce aspecte au impact asupra succesului afacerii tale, cât și al unui posibil declin.

Știai că 90% dintre afacerile noi fac erori care aproape le falimentează, în primii 5 ani de operare? Experții în afaceri sunt de părere că aceste afaceri nu au întotdeauna un plan bine stabilit, atât cu aspecte ce trebuie punctate pe termen scurt, cât și pe termen lung, iar studiile confirmă acest motiv. Un astfel de plan necesită o atenție cu atât mai deosebită dacă luăm în considerare creșterea accelerată a afacerilor care se extind pe platformele online – până în 2030, comerțul online va reprezenta 22% dintre vânzările globale cu amănuntul.

Pentru a evita situații neplăcute cauzate de o planificare incorectă și pentru a beneficia din plin de avantajele  oferite de dezvoltare afacere pe platforme online, iată o listă cu primele aspecte pe care trebuie să le bifezi.

Infografic-start-afacere-pe-platforme-online-in-7-pasi

Odată ce ai urmat toți acești 7 pași, ești mai aproape de a-ți dezvolta afacerea, astfel încât să formezi o comunitate sănătoasă în jurul tău, care să te ajute să crești și să aduci profit. Dacă îți dorești să fii la curent cu strategii și metode prin care poți crește noua ta afacere online, abonează-te la resursele OLX Business Hub.

Abonează-te la BLOG: