DESCOPERĂ
OLX Locuri de muncă

Recrutează cu succes candidații ideali

De ce să recrutezi pe OLX?

1.2 mil

utilizatori în căutarea unui loc de muncă

82%

din anunuțuri primesc cel puțin o aplicare

250k

căutări de joburi pe lună 

40mil

vizualizări/lună în categorie

Cum recrutezi pe OLX?

Activează un pachet de anunțuri și beneficiază de avantaje relevante pentru afacerea ta

În plus, OLX te sprijină pentru a obține cele mai bune rezultate. Dezvoltăm constant instrumente și funcții, cum ar fi sistemul de gestionare a candidaților, filtrarea avansată a anunțurilor de recutare, panoul angajatorului sau contact direct sau profilul candidatului.

Instrumente adecvate

În fiecare lună, peste 14 milioane de utilizatori din România folosesc OLX pentru a căuta diverse lucruri, inclusiv o nouă oportunitate de angajare.Astfel, ca angajator, ai acces la milioane de posibili candidați.

Acces la milioane de posibili candidați

Platforma noastră te pune în contact direct cu candidații prin chat sau telefon, pentru un proces de recrutare mai rapid și mai eficient.

Contact direct cu candidații

Avem un preț imbatabil începând de la 7 EUR pe anunț pentru pachetul de bază și 12 EUR pentru pachetul premium.

Cel mai mic preț/ candidat recrutat

În mediul online, mai multă vizibilitate înseamnă mai multe vânzări. Dacă dorești să obții și mai multă vizibilitate pe OLX și să ai rezultate mai bune într-un timp mai scurt, serviciile de promovare OLX sunt exact ce ai nevoie! Alege dintre reactualizarea automată a anunțurilor, promovarea la început de listă sau listare pe prima pagină.

Soluții de promovare

Ai parte de un consultant dedicat care să te ajute cu tot ce ai nevoie, de la setarea contului la interpretarea rezultatelor.

Consultant dedicat

Anunțurile tale de recrutare sunt recomandate zilnic prin e-mail candidaților, pe baza tiparelor lor de căutare recente.

Vizibilitate extinsă

Completează formularul iar un consultant OLX te va contacta cu
detalii despre serviciile OLX pentru afaceri și o ofertă adecvată nevoilor tale

OLX Business - sprijinim afacerile pentru o dezvoltare sustenabilăMai mulți candidați

Anunțurile tale de recrutare vor fi trimise zilnic prin e-mail către candidați, pe baza tiparelor de căutare recente ale acestora.


Audiență unică

Comunitatea OLX este unică – milioane de vânzători și cumpărători, aproximativ 90% din utilizatorii de Internet din țară ne vizitează lunar.


Expertiză și experiență

OLX te sprijină pentru cele mai bune rezultate. Constant dezvoltăm tool-uri și funcționalități pentru a te ajuta să crești precum managementul anunțurilor, rating de vânzător sau livrare.
Previous
Next

Mai mulți candidați

Anunțurile tale de recrutare vor fi trimise zilnic prin e-mail către candidați, pe baza tiparelor de căutare recente ale acestora.

Audiență unică

Comunitatea OLX este unică -aproximativ 90% din utilizatorii de internet din țară ne vizitează lunar.

Expertiză și experiență

OLX te sprijină pentru cele mai bune rezultate. Constant dezvoltăm tool-uri și funcționalități pentru a te ajuta să crești precum managementul anunțurilor, rating de vânzător sau livrare.

Întrebări frecvente

Pentru a deveni utilizator OLX Business este nevoie să cumperi un pachet de anunțuri sau să bifezi opțiunea Firmă la momentul adăugării unui anunț. Doar astfel poți beneficia de toate funcțiile pentru utilizatori business. Dacă ai un cont de persoană fizică, opțiunea de a achiziționa un pachet apare imediat după ce consumi toate pozițiile gratuite disponibile în categoria ta de interes. Dacă ai deja un cont business, ai posibilitatea de a cumpăra oricând un pachet nou, selectând opțiunea “Cumpără un pachet de anunțuri”, direct din pagina principală a contului tău. Discută cu un consultant OLX pentru mai multe detalii.

Pachetele din categoria locuri de muncă pot avea între 3 și 30 de anunțuri, dar nu este obligatoriu ca acestea să fie pentru poziții diferite. Dar ai grijă! Pachetele sunt valabile timp de 30 de zile de la data achiziționării și pot fi folosite pentru anunțuri din aceeași subcategorie (cu excepția pachetelor Max).

Pe OLX tu controlezi cât vrei să investești în afacerea ta. Noi nu percepem comision de intermediere și nici nu plătești pentru a avea un cont. Pe OLX plătești doar atunci când achiziționezi un pachet de anunțuri sau activezi o opțiune de promovare (precum prima pagină sau listă). În cazul pachetelor de anunțuri, costul pornește de la 0.7 Euro/ anunț iar un pachet de promovare de la 0.99 Euro. Discută cu un consultant OLX pentru o ofertă personalizată.

Platformă OLX a atras atenția oamenilor în căutare de locuri de muncă dar și companiilor în căutarea de profile diverse de candidați. Astăzi, ca angajator pe OLX poți beneficia de: panou angajator – locul unde poți gestiona toate anunțurile tale de angajare; filtrare avansată în funcție de tipul de job, locație, experiență; gestionarea candidaților în funcție de etapa de recrutare; aplicații direct în platformă cu profilul candidat sau via CV.

Discută cu un consultant OLX pentru mai multe detalii.

Găsierea candidaților prin OLX devine și mai simplă cu noul instrument “Panoul Angajatorului”, ajutându-te să ai o imagine completă asupra anunțurilor tale de angajare și a candidaților cu care interacționezi. Aici vei putea să vezi și să filtrezi lista anunțurilor tale din categoria “Locuri de muncă“, numărul de candidați care au aplicat și statusul lor (noi, de contactat, intervievați sau respinși).

Dacă ești în căutarea unui nou angajat în firma ta, pune în anunț informații relevante pentru candidați:

– Denumirea completă a postului oferit
– Locul în care se va desfășura activitatea
– Programul de lucru
– Principalele atribuții
– Adresa la care se pot trimite CV-urile (dacă e cazul)

Recomandat: menționarea salariului chiar din titlu poate crește numprul de aplicari la acea poziție

 

Alătură-te comunității OLX Business

ABONEAZĂ-TE LA BLOG

Fii la curent cu informațiile necesare pentru accelerarea vânzărilor online.

ABONEAZĂ-TE LA BLOG

Vezi ultimele articole

DESCARCĂ RESURSE PREMIUM

Accesează resurse relevante pentru dezvoltarea afacerii tale online.

DESCARCĂ RESURSE PREMIUM

Vezi resurse disponibile

DESCOPERĂ MAI MULTE

Ai nevoie de informații sau clarificări? Ia legătura cu specialiștii OLX.

DESCOPERĂ MAI MULTE

Contactează-ne

EXPLOREAZĂ SINGUR

Crează-ți un cont pe OLX, publică un anunț și testează platforma.

EXPLOREAZĂ SINGUR

Crează-ți cont

Recrutează cu succes pe OLX