Atrage mai mulți oaspeți, plătește mai puțin: Listează-ți proprietatea pe
OLX Turism.

Management accesibil al proprietăților, adaptat afacerilor mici, fără comisioane și cu un preț avantajos de promovare.

Atrage mai mulți turiști, plătește mai puțin.
Listează-ți proprietatea pe
OLX Cazare - Turism

Management accesibil al proprietăților, adaptat antreprenorilor în turism și agențiilor, fără comisioane și cu un preț avantajos de promovare.

Închiriază mai ușor în regim hotelier pe OLX

Deții o pensiune, o cabană, un hotel sau chiar o agenție de turism și vrei un grad de ocupare cât mai mare? OLX este o soluție rentabilă pentru atragerea constantă a clienților.
Pune un anunț în categoria CAZARE – TURISM și asigură-ți un flux stabil de clienți simplu, rapid și eficient.

40

de solicitări/anunț în vârf de sezon

150.000+

de solicitări de cazare în medie pe lună

400.000

de utilizatori caută lunar cazare pe OLX

Cele mai populare destinații pe OLX Turism în perioada de iarnă, alătură-te și tu

Rezervare fără comisioane
OLX Turism te susține să ai un business profitabil, chiar dacă nu ai un buget prea mare. Încearcă o experiență transparentă și avantajoasă dedicată proprietarilor de afaceri mici care doresc să economisească și să primească rezervări fără plată de comisioane. Pe OLX Turism, plătești doar listarea anunțului.
Promovare la un preț avantajos
Obține cu până la de 30 de ori mai multă vizibilitate cu pachetele de promovare: Start: 3 zile de promovare în categoria selectată. Standard: 7 zile de promovare în categoria selectată și 3 reactualizări. Pro: 30 zile de promovare în categoria selectată, 9 reactualizări și apariție pe prima pagină timp de 7 zile.
Diferențiază-te folosind filtre avansate
Furnizează cât mai multe detalii despre proprietatea ta atunci când o listezi, astfel vei fi găsit chiar și de cei mai pretențioși oaspeți care caută spa, șemineu, ciubăr, plată cu tichete de vacanță, peisaje naturale, opțiuni multiple pentru luat masa etc. Cu OLX Turism, ai multe opțiuni pentru a-ți diferenția cazarea!
Comunicare directă, fără intermediari
Gestionează mai ușor întrebările și solicitările oaspeților, printr-o singură platformă de comunicare. Astfel, te asiguri că fiecare oaspete se simte binevenit și apreciat, rezolvând orice solicitare în timp real, fără compromisuri. Simplifică-ți procesul de rezervare, bucurându-te de control total în business.
Vizibilitate crescută
90% din utilizatorii de internet din țară vizitează OLX în fiecare lună. Cu această expunere vastă, proprietatea ta va fi văzută de mii de potențiali oaspeți, asigurându-ți rezervări constante. În vârf de sezon, proprietățile listate pe OLX Turism primesc până la 30 de solicitări de cazare, ocupându-se complet.
Previous slide
Next slide

Rezervare fără comisioane

OLX Turism te susține să ai un business profitabil, chiar dacă nu ai un buget prea mare. Pe OLX Turism, plătești doar listarea anunțului. Încearcă o experiență transparentă și avantajoasă dedicată proprietarilor de afaceri mici care doresc să economisească și să primească rezervări fără plată de comisioane. 

Promovare la un preț avantajos

Obține mai multă vizibilitate pentru afacerea ta cu pachetele de promovare:

Start – până la 4x mai multe vizualizări 

Standard – până la 16x mai multe vizualizări 

Pro – până la 30x mai multe vizualizări 

Diferențiază-te folosind filtre avansate

Furnizează cât mai multe detalii despre proprietatea ta atunci când o listezi, astfel vei fi găsit de clienții care caută serviciile tale: spa, șemineu, ciubăr, plată cu tichete de vacanță, peisaje naturale, opțiuni multiple pentru luat masa etc. Cu OLX Turism, ai multe opțiuni pentru a-ți diferenția cazarea!

Comunicare directă, fără intermediari

Gestionează mai ușor întrebările și solicitările oaspeților, printr-o singură platformă de comunicare. Astfel, te asiguri că fiecare oaspete se simte binevenit și apreciat, rezolvând orice solicitare în timp real, fără compromisuri. Simplifică-ți procesul de rezervare, bucurându-te de control total în business.

Vizibilitate crescută

90% din utilizatorii de internet din țară vizitează OLX în fiecare lună. Cu această expunere vastă, proprietatea ta va fi văzută de mii de potențiali clienți asigurându-ți rezervări constante. În vârf de sezon, proprietățile listate pe OLX Turism primesc până la 40 de solicitări de cazare, ocupându-se complet.

Ai mai multe proprietăți sau reprezinți o agenție de turism? Activează un pachet de anunțuri CAZARE – TURISM și primești înapoi până la 30% din valoarea investiției. CERE OFERTA!

Întrebări frecvente

Simplu. Creează un cont pentru afacerea ta, cumpără un pachet de anunțuri și listează-ți cazarea selectând facilitățile oferite. Dacă ai un cont de persoană fizică, opțiunea de a achiziționa un pachet apare imediat după ce consumi toate pozițiile gratuite disponibile în categoria ta de interes. Dacă ai un cont business, ai posibilitatea de a cumpăra un pachet nou, selectând opțiunea “Cumpără un pachet de anunțuri”, direct din pagina principală a contului tău.

Pentru promovarea proprietăților în regim hotelier pe OLX ai nevoie în primul rând de fotografii reprezentative și descrieri complete. Ulterior, va trebui să-ți completezi calendarul de disponibilitate a proprietății pentru a reflecta situația reală (în cazul în care în momentul în care începi să te promovezi ai date deja rezervate).

Prețul pentru listarea unui anunț începe de la 6,99€. Dacă ai un cont de persoană fizică, vei avea inițial opțiunea de a posta un anunț gratuit în platformă. După expirarea anunțului gratuit, singura taxă percepută este prețul de listare. Platforma nu percepe comisioane pentru rezervare sau alte comisioane ascunse

OLX Turism îți pune la dispoziție 3 pachete de promovare:

  • Start – include 3 zile de promovare în lista din categorie (anunțurile promovate apar deasupra listei obișnuite de anunțuri când se caută după cuvinte cheie)
  • Standard – include 7 zile de promovare în lista din categorie și 3 reactualizări.

Pro – include 30 zile de promovare în lista din categorie, 9 reactualizări și promovare pe prima pagină timp de 7 zile.