Pachete anunțuri

Publici odată, vinzi mai mult. Pachetele de anunțuri te ajuta să lansezi ușor, rapid și eficient mai multe anunțuri la produse din una sau mai multe subcategorii. Pe lângă avantajul de timp și cost redus, pachetele funcționează ca o rețea – fiecare anunț postat face trimitere la pagina afacerii tale și la restul anunțurilor active. Astfel, beneficiezi de expunere crescută și rezultate mai bune de promovare și vânzare într-un timp redus. Odată cu achiziționarea unui pachet de anunțuri devi utilizator business și ai acces la toate avantajele OLX pentru afaceri, precum pagina afacerii, anunțuri evidențiate, pachete promo, statistici pe 90 de zile, suport telefonic, filtre avansate etc.

Pagina afacerii

Pentru a crea o experiență de cumpărare similară cu un magazin virtual, pe OLX ai instant o pagină web dedicată afacerii tale. Acesta este locul în care îți poți prezenta compania și produsele/ serviciile oferite.O poți personaliza cu logo, bannere, descriere, locație – toate elementele de care ai nevoie pentru a fi un vânzător de încredere în online. În plus, beneficiezi de un subdomeniu unic, ușor de indexat în motoarele de căutare. Practic, ai propriul site web pe OLX în doar câteva click-uri. Tot aici, utilizatorii pot vedea de când activezi ca vânzător pe OLX, care sunt anunțurile tale, care este rating-ul tău și te pot contacta prin Apel/ SMS sau direct în chatul OLX.

Statistici

Ți-ar plăcea să știi care sunt cele mai atractive anunțuri, ce este de interes în platformă și ce nu, cum impactează sezonalitatea cererea? Toate acestea reies din statisticile OLX și te ajută să fii un antreprenor abil și informat. Folosește statisticile OLX și dezvoltă-ți afacerea. În plus, consultanții OLX te pot ajuta oricând să înțelegi datele și să le utilizezi în favoarea ta. De exemplu, un indicator important cand vine vorba de performanța anunțului tău este numărul de utilizatori care l-au salvat ca favorit. Înseamnă că există o cerere recurentă, așa că acel produs nu ar trebui să lipsească din anunțurile tale.

Managementul anunțurilor

OLX pro este un instrument digital dedicat utilizatorilor business care gestionează volume mari de produse și implicit anunțuri pe platformă. Practic este un fișier inteligent pe care îl poți folosi pentru a urca și actualiza anunțurile tale. Pentru performanță maximă, utilizatorii care au și un magazin online pot opta chiar pentru o integrare customizată.

Extra vizibilitate

Obține cu până la de 30 de ori mai multă vizibilitate cu pachetele de promovare. Reactualizarea fulger a anunțului te ajută atunci când anunțul tău a fost împins mai jos în lista de rezultate de alte anunțuri noi publicate zilnic și vrei să revină din nou pe prima poziție a rezultatelor căutării. Promovarea în lista de anunțuri îți asigura un spațiu dedicat deasupra listei obișnuite de rezultate, timp de mai multe zile. Dacă îți dorești un loc cu adevărat exclusivist unde să-ți prezinți oferta, anunțurile de pe prima pagina OLX sunt alegerea perfectă pentru a avea vizibilitate maximă și a putea încheia rapid orice tranzacție.

Servicii livrare

Procesele operaționale de plată și livrare sunt simple la OLX. prin parteneriate exclusive de livrare și plată prin curier, poți vinde oriunde în România, urmărești unde este pachetul pe care îl trimiți. În plus, reduci retururile și îți menții tranzacțiile mai sigure dacă expediezi produsul cu serviciul de livrare, astfel încât cumpărătorul să îl poată verifica înainte de plată.Totul la un cost preferențial, cu până la 44% mai mic pentru serviciile de livrare Fan Courier și Poșta Română.

Recrutare

Platformă OLX a atras atenția oamenilor în căutare de locuri de muncă dar și companiilor în căutarea de profile diverse de candidați. Lunar, 1.2 milioane de vizitatori își caută un loc de muncă în cele peste 60.000 de oferte active. OLX locuri de muncă este locul în care angajatorii și candidații din toată țara se întâlnesc la mijloc de drum.Cu ajutorul panoului de angajator dedicat, filtrelor avansate și statisticilor poți recruta într-un timp scurt și cu costuri de până la 80% mai mici față de alte platforme de recrutare. În plus, pentru abordare diferită și eficientă, poți comunica direct în platformă cu potențialii candidați.

Descoperă OLX pentru afacerea ta